عضو برتر ماه دوم سال 90 ( اردیبهشت ) فــــرمانروا کیست ؟
ماهان هاتفی ( Mahan )
26%
[ 7 ]
مجید حق شناس ( Farmandar )
23%
[ 6 ]
آریا فرخنده ( Patoghdl )
15%
[ 4 ]
نرگس حق پرست ( Hadithh )
34%
[ 9 ]
مجموع آراء : 26
نويسنده
پيغام
Admin مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 740 امتياز: 1391655 تشکر کرده: 83 تشکر شده 214 بار در 98 پست
محل سكونت: تنکابن ( شهسوار )
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1390 14:18:48
موضوع مطلب: *** کاربر برتر اردیبهشت ماه فــــر
سلام خدمت تمامی دوستان گلم ... به آخر ماه نزدیک میشیم و میخوایم کاربر برتر اردیبهشت رو معلوم کنیم
دوستان عزیزم لطف کنید در نظر سنجی شرکت کنید تا بهترین کاربر و فعال ترین کاربرانی که تا الان یعنی حدود 3 ماه بعد شروع فعالیت دوباره سایت در سایت شرکت داشته اند معلوم شود .
در ضمن باید اعلام کنم که هر ماه تعداد کاربرانی که در نظر سنجی شرکت داده خواهند شد بیشتر میشود و همینطور من به شخصه در هیچ کدام از نظر سنجی ها شرکت نخواهم کرد چون کاربران اصلی و مدیران سایت خود کاربران هستن و من فقط به عنوان بنیان گذار و گرداننده سایت از نظر مالی و امنیت و... در این سایت از سال 84 تا به الان فعالیت داشته ام و دوستانی که من رو می شناسند در جریان هستم همیشه بی طرف بوده ام .
در همین جا هم از دوستان گلم ماهان هاتفی ( Mahan ) ، مجید حق شناس ( Farmandar ) ، آریا فرخنده ( Patoghdl ) که در این مدت فعالیت سایت بیشترین فعالیت رو در سایت داشته اند و در پیشبرد اهداف سایت بسیار بسیار کمک کرده اند ، این سایت متعلق به خود شماست و برای رفاه حال شما دوستان راه اندازی شده است .
موفق و پیروز و سر بلند باشید
آرمین محمدی ( Admin ) _________________
Sharare70 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 29 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 12601 تشکر کرده: 0 تشکر شده 4 بار در 2 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1390 19:08:44
موضوع مطلب:
سلام
سایت بسیار زیبایی دارید ، از همه مهمتر صمیمیت اعضای سایت هست و این خیلی زیباست
از جناب محمدی سپاس گذارم که چنین سایتی رو بنیان گذاری کردند و از اسمش هم معلوم است واقعا فرمانروای همه سایت ها است
امیدوارم بیش از این در کار خودتون موفق باشید موفقیت شما برای ما که عضو این سایت هستیم افتخاره
ممنونم
کاربرانی که برای این ارسال از Sharare70 تشکر کرده اند Patoghdl
Patoghdl مدیر انجمن و ناظم سایت وضعيت: آفلاين 26 فروردين ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1194 امتياز: 1198545 تشکر کرده: 432 تشکر شده 785 بار در 475 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1390 19:17:11
موضوع مطلب:
Sharare70 مي نويسد:
سلام
سایت بسیار زیبایی دارید ، از همه مهمتر صمیمیت اعضای سایت هست و این خیلی زیباست
از جناب محمدی سپاس گذارم که چنین سایتی رو بنیان گذاری کردند و از اسمش هم معلوم است واقعا فرمانروای همه سایت ها است
امیدوارم بیش از این در کار خودتون موفق باشید موفقیت شما برای ما که عضو این سایت هستیم افتخاره
ممنونم
Mahan مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 523 امتياز: 544525 تشکر کرده: 5 تشکر شده 44 بار در 33 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 28 ارديبهشت ماه ، 1390 21:12:47
موضوع مطلب:
دوستان عزیز
من راء خودمو دادم
به حق دادم
امید وارم موفق باشه _________________ Being in love is when she looks at you and says: I would like to be a cannibal.
عاشق بودن زمانیه که اون بهت نگاه میکنه و میگه : دلم میخواست آدم خور باشم
Admin مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 21 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 740 امتياز: 1391655 تشکر کرده: 83 تشکر شده 214 بار در 98 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 خرداد ماه ، 1390 16:08:11
موضوع مطلب:
این همه کاربر و این همه عضو و این همه آنلاین فقط 9 نفر تا حالا رای دادین ؟
خجالت آوره واقعا ... واقعا خجالت داره
اگه قرار باشه شما کوتاهی کنید ما هم کوتاهی میکنیم ، تا اینجای فعالیت سایت کوتاهی از ما ندیدید و ماهیانه کلی خرج سایت میشه اما راه تشکر اینجوری نیست دوستان گلم ما از شما توقعی نداریم فقط در نظر سنجی ها و تایپیک ها شرکت کنید همین
توقع زیادیه واقعا ؟؟؟؟ _________________
FLATSET کاربر ارشد وضعيت: آفلاين 14 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1642 امتياز: 152755 تشکر کرده: 584 تشکر شده 415 بار در 289 پست
محل سكونت: تایپیک درخواست فیلم
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 خرداد ماه ، 1390 21:12:33
موضوع مطلب:
Admin مي نويسد:
اگه قرار باشه شما کوتاهی کنید ما هم کوتاهی میکنیم ، تا اینجای فعالیت سایت کوتاهی از ما ندیدید و ماهیانه کلی خرج سایت میشه اما راه تشکر اینجوری نیست دوستان گلم ما از شما توقعی نداریم فقط در نظر سنجی ها و تایپیک ها شرکت کنید همین
توقع زیادیه واقعا ؟؟؟؟
آرمین جان طول میکشه که نظرسنجی ها جا بیافته صبر داشته باش _________________ محل داستان های شما :
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 خرداد ماه ، 1390 22:47:08
موضوع مطلب:
Farmandar مي نويسد:
Admin مي نويسد:
توقع زیادیه واقعا ؟؟؟؟
آرمین جان طول میکشه که نظرسنجی ها جا بیافته صبر داشته باش
یعنی چی طول میکشه
این همه بازدید بابا جان من توقعم بیشتر از این چیزاست
این نظر سنجی اردیبهشته الان خردادیم _________________