MY.FC جانشين ارشد Admin وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1821 امتياز: 1177675 تشکر کرده: 62 تشکر شده 129 بار در 75 پست
محل سكونت: گناوه .استان بوشهر
ارسال شده در:
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 12:35:19
موضوع مطلب:
بزن برو رفیق زنگ میزنم بچهی تیم ملی ایتش نشان بیان ابشون بدن هورا بزن برو رفیق _________________ ____________________________________________
بوسه یعنی اتصال سیم های مثبت و منفی یک جریان برق ۶۶۰۰۰ ولتی که اگه زیاد طول بکشه فیوز مرکزی بدجوری میزنه بیرون!! ؟
MY.FC جانشين ارشد Admin وضعيت: آفلاين 25 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1821 امتياز: 1177675 تشکر کرده: 62 تشکر شده 129 بار در 75 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 16:34:28
موضوع مطلب:
منم عاشقشونم دوست دارم روشون راه برم میبینید چه عشقی دارم من؟ یکیشو دارم الان یکساله اب بهش ندادم برای روزای سختیش که بتونه تحمل کنه
بچه ها من رفتم دیروز یه فنچ نر خریدم برای فنچ مادم صبح بلند شدم دیدم مرده اون ماده هم بالا سرشه داره بهش نوک میزنه کلی دلم شکست خدایش واقعا حیوانات عشقو بهتر از ما درک میکنن حالا اگه ما بودیم میگفتیم اخ چون بریم یه نوشو بگیریم _________________ ____________________________________________
بوسه یعنی اتصال سیم های مثبت و منفی یک جریان برق ۶۶۰۰۰ ولتی که اگه زیاد طول بکشه فیوز مرکزی بدجوری میزنه بیرون!! ؟
MyLove جانشین مدیریت وضعيت: آفلاين 31 ارديبهشت ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 2922 امتياز: 1877110 تشکر کرده: 502 تشکر شده 456 بار در 240 پست
محل سكونت: اینجا..
ارسال شده در:
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 16:45:29
موضوع مطلب:
delsange مي نويسد:
منم عاشقشونم دوست دارم روشون راه برم میبینید چه عشقی دارم من؟ یکیشو دارم الان یکساله اب بهش ندادم برای روزای سختیش که بتونه تحمل کنه
بچه ها من رفتم دیروز یه فنچ نر خریدم برای فنچ مادم صبح بلند شدم دیدم مرده اون ماده هم بالا سرشه داره بهش نوک میزنه کلی دلم شکست خدایش واقعا حیوانات عشقو بهتر از ما درک میکنن حالا اگه ما بودیم میگفتیم اخ چون بریم یه نوشو بگیریم
لابد تو اینجوریی!!!!!!!!!!!!!!!!من که اصلا یادم نمی ره.
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 17:45:47
موضوع مطلب:
delsange مي نويسد:
بچه ها من رفتم دیروز یه فنچ نر خریدم برای فنچ مادم صبح بلند شدم دیدم مرده اون ماده هم بالا سرشه داره بهش نوک میزنه کلی دلم شکست خدایش واقعا حیوانات عشقو بهتر از ما درک میکنن حالا اگه ما بودیم میگفتیم اخ چون بریم یه نوشو بگیریم
کاربرانی که برای این ارسال از FiFi تشکر کرده اند MY.FC
ارسال شده در:
پنجشنبه، 5 خرداد ماه ، 1390 18:38:13
موضوع مطلب:
قربان شما مرسی _________________ ____________________________________________